Kuumasinkityksen ammattilainen

Uusi nykyaikainen kuumasinkitystehdas avattu 23.8.2017

Kuumasinkitys, galvanointi, sinkitys, pinnoitus, maalaus
Kuumasinkitystehtaan avajaiskasto 23.8.2017. Avajaiskaston suoritti elinkeinoministeri Mika Lintilä.

Tehtaan esittely

Kuumasinkityspata on 13 metriä pitkä, 1,6 metriä leveä ja 2,6 metriä syvä.
Suurimman kerralla sinkittävän kappaleen mitat: 12500 x 1500 x 2400 (pituus x leveys x korkeus mm).
Kahdella kastolla kappaleen maksimikoko 12500 x 1500 x 4500 (pituus x leveys x korkeus mm).
Maksimikappaleen paino on 7000 kg.
Tervetuloa asiakkaaksemme, palvelemme koko Suomea.
Tehtaan vetäjänä toimii Risto Sirviö, kuumasinkityksen ammattilainen, jolla on 20 vuoden vankka ja monipuolinen kokemus kuumasinkityksestä. Tuotantopäällikkönä toimii Kati Manninen, jolla on yli 5 vuoden työkokemus kuumasinkitysalalta. Useat tehtaamme työntekijät omaavat yli 20 vuoden työkokemuksen kuumasinkityksestä. Tehtaamme innovatiiviset ratkaisut ja koulutettu henkilöstömme mahdollistavat kuumasinkityksen korkean laadun kilpailukykyiseen hintaan.

Kuumasinkitys

Kuumasinkitys on kuumaupotusmenetelmä, jossa sinkittävä tuote upotetaan esikäsittelyjen jälkeen sulaan 450 °C sinkkiin. Sinkki ja teräs reagoivat keskenään ja muodostavat pinnoitteen. Teräksen pii (Si)-pitoisuudesta ja upotusajasta riippuen kerrospaksuudet vaihtelevat 60-250 mikrometriin. Kuumasinkitys antaa tuotteelle erinomaisen korroosiosuojan. Sinkkipinnoite antaa katodisen suojan pinnoitteen vaurioituessa. Sinkkipinnoitteen ja teräksen väliin ei muodostu ruostetta ja se on yksi ominaisuuksista, joka tekee sen erinomaiseksi pinnoitteeksi verrattuna esim. pelkkään maalaukseen. Pelkän maalipinnan vaurioituessa ruostetta muodostuu maalikalvon ja teräksen rajapinnalla, eli ruoste tunkeutuu maalipinnoitteen alle. Jos pinta on kuumasinkitty ja sen päälle maalataan, eli tehdään duplex-käsittely niin sinkki antaa myös tässä tapauksessa katodisen suojan.
Kuumasinkitys pintakäsittelynä on taloudellinen ratkaisu kohteisiin, jotka ovat ulkoilmassa ja joilta vaaditaan pitkää elinikää ja huoltovapautta. Sinkitys kestää vuosikymmeniä ilman huoltotoimenpiteitä.
Toivotamme Teidät tervetulleiksi kuumasinkitystehtaamme asiakkaaksi.

Maalaus

Kuumasinkitys, Duplex-käsittely

Maalaus

Samalla tontilla sijaitsee myös kuumasinkitykseen erikoistunut Laatumetalli Oy:n teollisuusmaalaamo. Kuumasinkityksen maalaus eli duplex-käsittely lisää tuotteen käyttöikää ja antaa asiakkaalle mahdollisuuden värisuunnitteluun. Maalaamossa voidaan myös tarvittaessa esikäsitellä hiekkapuhaltamalla tuotteet, jotka ei muuten soveltuisi kuumasinkitykseen esim. joissa on vanha maalipinta tai lakkaa tuotteen pinnassa.
Laatumetalli Oy / Teollisuusmaalaamo
Vaateritie 10
03250 Ojakkala
Tarjouspyynnöt: Risto Laakko
gsm 050 – 542 4626
risto.laakko@teollisuusmaalaamo.com
www.teollisuusmaalaamo.com

Konepajatyöt

Konepaja

Samalla tontilla sijaitsee myös Laatumetalli Oy, joka toteuttaa yrityksien tarpeisiin räätälöityjä teräsrakenteisia tuotanto- ja varastotiloja.
Laatumetalli Oy
Vaateritie 10
03250 Ojakkala
Tarjouspyynnöt: Sampo Huhtamäki
gsm 040 – 736 8833
sampo.huhtamaki@laatumetalli.fi
www.laatumetalli.fi